LOGIN-DATEN VERGESSEN?

Biotransylvania Spa & Wellness

Regăsește-ți echilibrul într-un spațiu intim şi relaxant, departe de aglomerația urbană.
Biotransylvania Spa & Wellness este un concept de experiențe eco și bio-organice, atât pentru trup cât și pentru spirit.

blank

Piscină

Înotul este sportul care angrenează întregul organism, relaxează mintea și trupul, accelerează metabolismul și stimulează tonifierea și armonizarea musculaturii. Un spațiu generos (14x6 m), destinat relaxării, un joc de lumini și un design deosebit îmbinate elegant pentru a crea o atmosferă deosebită. Piscina este dotată cu un sistem de igienizare și filtrare permanentă a apei, are o adâncime de 1,40 m și o temperatur de 28 - 30°C.

Jacuzzi

Acordă corpului o clipă de sănătate şi viaţă!
Jacuzzi-ul reinventează masajul în cel mai plăcut mod posibil. Lasă-ţi corpul mângâiat de apa terapeutică pentru momente de relaxare totală.
Relaxează-te sub efectul hidromasajului produs de jeturile Jacuzzi.

blank
blank

Transylvanian Sauna

Expunerea la temperaturi ridicate creează o stare de febră artificială, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturală a organismului, stimulând și sistemul imunitar. Printre beneficii enumerăm: stimularea circulației sangvine, prevenirea răcelii, gripei și amigdalitei. Pielea capătă elasticitate, organismul elimină toxinele și este un suport în tratarea infecțiilor căilor respiratorii. Folosirea saunei nu este recomandată persoanelor cu probleme cardiace și cu hipertensiune arterială. Temperatură: 80-100°C
Umiditate: 5-15%

Meditative Hammam

Dacă doriți să aveți parte de o relaxare în stil oriental, bucurați-vă de beneficiile hammam-ului, un ritual special de curățare și purificare. Este recomandat pentru combaterea oboselii cronice, reumatismului și afecțiunilor respiratorii. Temperatură: 39°C
Umiditate: 74-100%

blank
blank

Turkish Bath

Inhalarea de aburi este un tratament excelent pentru problemele respiratorii. Baia de aburi favorizează o transpirație intensă, curăță pielea în profunzime, elimină toxinele și decongestionează căile respiratorii. Acțiunea simultană a căldurii și a umidității detensionează musculatura și generează o stare de bine întregului organism.
Baia de aburi este indicată în afecțiuni reumatice.
Este recomandată și după activitățile sportive. Temperatură: 49°C
Umiditate: 100%

Masaje

Masajele de relaxare sunt menite să relaxeze mintea, să calmeze emoțiile, să hidrateze corpul pentru a-l readuce în cea mai bună formă fizică si psihică. Masaj cu mișcări lente, pentru detensionarea musculaturii, ajută la înlăturarea stresului și a oboselii. Masajul anticelulitic destinat combaterii aspectului inestetic al depozitelor de grăsime, cu efect de remodelare, creșterea elasticității și fermității pielii. Masajul cu pietre calde este relaxant, eficient în ameliorarea durerilor și contracturilor musculare, ajută la stimularea circulației sangvine și are rol de reechilibrare energetică. Inspirat din tradiția orientală, masajul cu bețe de bambus este un masaj energic care stimulează sistemul limfatic și circulația sangvină. Are efecte vizibile în tratarea celulitei. Reflexoterapia reprezintă aplicarea de presiune adecvată pe diferite puncte și zone ale corpului.

blank
blank
blank

BUM BUM BOX

Menținerea sănătății și a tonusului este un proces care nu trebuie să se oprească niciodată, de aceea Bum Bum Box îți propune un nou sport: FITNESS BOXING. Combinația dintre fitness, bodybuilding și arta boxului reprezintă un nou concept pentru sănătatea fizică și psihică a practicantului.

OBEN