VOUS AVEZ OUBLIÉ VOS IDENTIFIANTS ?

HOTEL MANDACHI

Vă pune la dispoziție următoarele tipuri de camere:

EXECUTIVE SUITE

Apartamentul Executive Suite al hotelului este amenajat pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră, fie că vă aflați într-o călătorie de afaceri sau într-o vacanță.

blank
blank

MATRIMONIALĂ STANDARD

Cu o suprafață de 24m² și un caracter inconfundabil, Camera Matrimonială Standard depășește așteptările și devine alegerea perfectă pentru cei care pășesc în hotel.

MATRIMONIALĂ DELUXE

Camera Matrimonială Deluxe este spațioasă având o suprafață de 30m² și oferă: dormitor cu pat matrimonial, birou de lucru, dotată cu Wi-Fi gratuit de mare viteză, seif, minibar.

blank
blank

PREMIUM SUITE

Mandachi Hotel & Spa reprezintă o experiență de lux, punând la dispoziția oaspeților săi un concept cu spații de locuit generoase, ce asigură întreg confortul pentru lucru și relaxare, devenind astfel o opțiune ideală de cazare.

TRIPLE DELUXE

Camera Triple Deluxe din cadrul Hotelului Mandachi a fost creată atât pentru turiștii aflați în vacanțe, cât și pentru oaspeții aflați în călătorii de afaceri.

blank
blank

TWIN STANDARD

Camerele twin standard, cu o suprafață de 33 m2, clasificate la 4 stele, oferă turiștilor întreg confortul de care au nevoie fiind compuse din dormitor cu paturi twin și baie.

TWIN DELUXE

Camera TWIN Deluxe din cadrul Hotelului Mandachi a fost creată atât pentru turiștii aflați în vacanțe, cât și pentru oaspeții aflați în călătorii de afaceri.

blank
HAUT